Trebron | 2013-09-23 10:18

Hírlevél

Hírlevelekkel kapcsolatos információk

Klubunk fontosabb dolgairól rendszerint hírlevelet küldünk ki. Ezek a hírlevelek jellemzően olyan információkat tartalmaznak, amelyekre a tagoktól reakciót várunk, ezért fontos, hogy ezek a levelek hozzátok megérkezzenek, illetve a levél megnyitásával nyugtázzátok, hogy az megérkezett hozzátok.

Annak érdekében, hogy a levél megérkezzen és arról tudomást is szerezzetek, elkerülendő, hogy az a levélszemét/spam mappába kerüljön a levelező rendszeretekben. Ehhez az kell, hogy a levél feladóját előzetesen biztonságos feladóként megjelöljétek, mert ellenkező esetben nagy valószínűséggel a levelet ismeretlen feladóként a levélszemétbe fogja tenni.

A hírlevél feladójának címét minden évben változtatni fogjuk, az email címben az aktuális év jelölésével. Ennek megfelelően idén a hirlevel2013[kukac]skodaoldtimer.hu email címről kerülnek kiküldésre a levelek.

Ezt az emailcímet jelöljétek be levelező programotokban biztonságos feladóként, így elkerülhető, hogy spamként legyen megjelölve.

A hírlevélre soha ne válaszoljatok, a válaszlevelek nem fognak eljutni hozzánk. Amennyiben hírlevélben érintett dolgokkal kapcsolatban van kérdésed vagy hozzászólni valód, azt a hírlevél írójának személyes elérhetőségeinek egyiként tedd meg.

 
Hozzászólás csak regisztált felhasználóknak!