Trebron | 2013-12-08 22:32

Karácsonyi vacsora

UPDATE: 2013.12.09A legutóbbi KKD alkalmával megbeszélteknek megfelelően idén decemberben egy évzáró karácsonyi vacsorát szervezünk a klubtagok és családjuk számára.

A vacsora időpontjáról létrehoztam egy szavazást. A szavazás célja, hogy egy olyan időpontot találjunk amely a lehető legtöbb tagnak megfelel, ezért a szavazás lezárásáig rendszeresen látogassatok vissza a szavazáshoz és szükség szerint módosítsátok szavazataitokat, hogy végül legyen egy erős időpont a lehető legtöbb szavazattal.

A vacsora alkalmával egy retro ajándékozást is rendezünk, ahogy régen az iskolában is volt, sorsolásos alapon. Ehhez az szükséges, hogy aki részvételi szándékát jelzi, az valóban részt is vegyen a vacsorán. Az időpont szavazás sikeres lezárását követően a sorsolás a részvételi szándékukat jelzők között fog megtörténni. Erről később.

Az időpont szavazás lezárása november 24 vasárnap este 8 óra. Eddig az időpontig kell kialakuljon az időpont, ezért eddig kövessétek figyelemmel az eseményeket és szavazzatok.

A szavazás -- > itt < -- található.


UPDATE: 2013.11.24

A szavazás lezárásra került, a vacsora időpontja: 2013.12.15 Vasárnap, 17:00 óra

Egy újabb szavazásban jelezzétek részvételi szándékotokat a résztvevők számának és nevének megadásával együtt. -- > JELENTKEZÉS < --


UPDATE: 2013.12.02

A karácsonyi vacsora jelentkezések alapján 17 ember +4 gyerek jelezte biztosra a részvételt, RNagy Ricsi és Ibolya, valamint klubon kívülről HPety és Edit részvétele függőben van. Így egyelőre 17-21 felnőtt +4 gyerek részvételére számítunk.

A vacsora az eredeti tervekkel ellentétben nem Mésziék telephelyén lesz, hanem a Gombás étteremben. A vacsorára az ételeket előre megrendeljük, hasonlóan az őszi túrához.

Az étlapot itt találjátok: -- > ÉTLAP < --

Nézzétek át az étlapot, a rendelések leadásának módját később tudatom. 


UPDATE: 2013.12.03

Az ételrendeléshez készítettem egy táblázatot a google driveon. Az érintettekkel megosztottam ezt a táblázatot, emailt küldtem a megosztásról.

Mindenki a választott étel nevét és árát írja be értelemszerűen a hozzá tartozó mezőbe. Az összesítést nem kell szerkeszteni, az automatikusan kiszámításra kerül. Látható az egyéni fogyasztás és a családi összesítés a sor végén.


UPDATE: 2013.13.09

Néhány renitens tagunk kivételével mindenki leadta rendelését.

Az ajándékozás rendszerről mindenkinek küldtem e-mailt. Legyetek szívesek visszajelezni, hogy az abban foglaltakat elolvastátok és elfogadtátok. Aki esetleg nem kapta meg a hírlevelet, az olvassa e -- > EZT < --
Hozzászólás csak regisztált felhasználóknak!