Trebron | 2013-09-17 12:02

Őszi túra - 2013 - Ebéd választás

Az idei túra ebéd helyszíne a szendehelyi Szepi fogadó lesz. A helyben rendelés és az ételek elkészítése nagyon hosszadalmas folyamat lenne, ezért ezt leegyszerűsítendő előre megrendeljük az ételeket.

Ahhoz, hogy az egész gördülékenyen menjen, megkérek mindenkit, hogy az itt megtalálható étlapról válassza ki a saját, illetve a vele érkezők számára a kívánt ételt. Az összeírt kívánságlista alapján az étterem fel tud készülni a fogadásunkra és könnyebben megvalósítható a közös ebéd.

Az étlap itt található: http://szepifogado.hu/etlap4/index.html

Az ételek kiválasztásának határideje Szept. 24.-én (kedd) 20:00 óra.

Azoknak, akik a határidőn belül nem választanak ételt, egy Magyar Szabványnak megfelelő egyenételt, "Rántott sertésborda hasábburgonyával" fogunk rendelni. A választott ételek mellé egy üdítőt is rendelünk mindenki számára.

Szeretnénk elkerülni, hogy utólag gond legyen esetlegesen ki nem fizetett fogyasztás miatt, ezért a választott fogyasztás árát az indulásnál előre beszedjük, ezt egyben rendezzük az étteremmel.

Az előrendelt ételeken felüli egyéb fogyasztást (ücsi, desszert, KV, stb) a felszolgálást követően legyetek szívesek azonnal rendezni.

Az ételválasztásotokat itt, a forumban közöljétek, az alábbi formában:

Előétel:
Leves:
Főétel:
Saláta:
Desszert:

Természetesen csak ahhoz a sorhoz írjatok, amiből kívántok rendelni, értelemszerűen nem kötelező mindenből rendelni. Amelyik fogásból nem kértek, oda rakjatok egy - jelet. Legyetel szívesek ezt a formátumot megtartani, így egyszerűbb lesz a rendeléseket egy táblázatban összeszedni. Ez a rendelés procedúra egyúttal a tényleges létszám felmérését is szolgálja, ezért legyetek szívesek a commentben feltüntetni, hányan vesztek részt a túrán. A rendelésnél személyekre bontva adjátok meg az ételeket.

A rendelést követően mindenkit tájékoztatni fogok a fórumban a fizetendő összegről. Lehetőleg a befizetésre pontos összeget készítsetek elő, a pénzvisszaadásos bonyodalmak elkerülése végett.

Előre is köszönöm az együttműködést, további szép napot.

trb
Hozzászólás csak regisztált felhasználóknak!